O nama

OPĆE…

MINDFULNESS INICIJATIVA HRVATSKA

Adresa: Graščica 1 A, 10000 Zagreb

OIB: 71811458786

IBAN: HR4523400091111033248

SWIFT: PBZGHR2X

O MINDFULNESS INICIJATIVI HRVATSKA (Mindfulness Initiative Croatia)

Mindfulness Inicijativa Hrvatska je udruga čiji je cilj informirati i educirati lidere, kreatore politike i javnost o prednostima mentalne prakse «mindfulness» radi učinkovitijeg djelovanja u procesu odlučivanja i rada za opće dobro.

STATUT udruge: Statut_MindfulnessInicijativaHrvatska

LINKOVI Mindfulness Inicijativa Europe i Sjeverne Amerike

https://www.themindfulnessinitiative.org

http://www.initiativemindfulnessfrance.com

http://www.mindfulnationireland.ie

https://mindfulness.au.dk

https://mindfulnessinitiativebelgium.org

https://www.mindfulnessadvisory.ca

O NAMA...

Iva Mia diplomirala je 1999. na Beijing Inti management Collegu u Pekingu poslovnu ekonomiju. Prvi put magistrirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a 2017. godine drugi put na Sveučilištu Harvard – Harvard Kennedy School. Radila je dugi niz godina u privatnom i javnom sektoru te u politici. Posljednjih nekoliko godina usko surađuje sa Mindfulness Inicijativama Europe i drži predavanja na temu transformacijskog vodstva.

mr.sc. Iva Mia Krušlin

Predsjednica

Igor Ognjenović je voditelj Centra za astrološku edukaciju. Profesionalnom bavljenju astrologijom posvetio se nakon što je diplomirao matematiku na PMF-u u Zagrebu. Položio je međunarodni certifikat za profesionalnog astrologa (ISAR CAP). Tradicionalnu astrologiju je specijalizirao i stekao certifikat na Academy of Predictive Astrology.  Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti, objavljivao je u Jutarnjem listu, Elle-u, Astro magazinu, Sensi i Svjetlosti. Napisao je knjigu "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka". Posjeduje diplomu Life Coaching Practitioner i certifikat CBT Practitioner.

Igor_Ognjenovic

Igor Ognjenović

Do-predsjednik

Sebastian pokušava promijeniti svijet kroz tehnološki sektor. Radio je za Slack i iPassword, sada podučava i piše za HelpDocs. Nakon 5 godina u inozemstvu odlučio se vratiti i pridružiti Mindfulness Inicijativi kako bi doprinio pozitivnim promjenama u Republici Hrvatskoj.

Sebastian Fric

Sebastian Fric

Tajnik
Scroll to top
Facebook