mr. sc. Iva Mia Krušlin, predsjednica udruge Mindfulness Inicijativa Hrvatska

Iva Mia je na Sveučilištu Oxford, Oxford Mindfulness Centre, završila edukaciju pod nazivom mentalni trening mindfulness/potpuna svjesnost na radnom mjestu, namijenjen javnoj upravi i korporativnom sektoru.

Magistrirala je javnu upravu i menadžment na Harvard Kennedy School na Sveučilištu Harvard te međunarodne odnose na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Studij iz poslovne ekonomije (Business Administration) završila je na fakultetu Beijing Inti Management College u Pekingu i na Sveučilištu Hertfordshire u Velikoj Britaniji.

Na Neuroleadership institutu završila je tzv. Brain – Based Coversation Skills (metodologija temeljena na neuroznanosti akreditirana kod Međunarodne coach federacije).
Članica je Globalne Mreže mindfulness inicijativa koja okuplja zagovornike mindfulness-a i političare koji prakticiraju mindfulness.

Napisala je knjigu Priručnik za lidere – Nesebičnost u politici, izdavač Planetopija. Knjiga daje preporuke kako lideri (na radnim mjestima) mogu održati svoje mentalno i emocionalno zdravlje.

PREUZMI: Biografija predsjednice udruge Mindfulness Inicijativa Hrvatska